tiistai 19. toukokuuta 2015

Ovipöytä patiolle

To do-listalla on ollut ovipöytä patiolle eli helposti koottava pöytä, jonka voi pystyttää kun pidämme grillibileet naapureille (patiolla). Tosin se edellyttää sitä, että myös grilli pitäisi kasata. Se projekti on onneksi pitkällä: pation takana olevalla kivellä näkyy esteettisesti kaunis betonilevy, joka pitäisi hilata pation viereen, jossa näkyy epämääräinen kasa tiiliä, jotka ovat siis grillin rakennusaineita. Melkein tekemistä vaille valmis siis ;(

Lokkien iloksi mökkitalkkari oli tuonut paikalle myös "linnunpelättimen" - näköjään meikäläisen läsnäolo ei riitä ;)

Mutta takaisin ovipöytään. Papan kätköistä löytyi sopivan kokoinen ovi. Ikean kevyet pukkijalat löytyivät taasen ikiomasta kellarikomerosta. Näin helposti pöytä sitten syntyi ja hyvältä näyttää! Koleasta ilmasta huolimatta mallasin pitsipöytäliinaa sen päälle. En malta odottaa kesäkelejä ja kivoja kattauksia! Tosin usko kesäkeleihin on just nyt koetuksella, mutta heinäkuussa sitten ;)

Tuoleja löytyy kaksi omasta takaa ja loput pitäisi jostain vielä keksiä...En voi itse asiassa sietää kirsikan sävyisiä kalusteita, ja odottelenkin koska nuo pari tuolia tuosta harmaantuu. Toivottavasti aiemmin kuin minä.

Rannan oleskelualue ei näytä vielä kauniilta, mutta visio on kristallalinkirkas päässä ja eikös se ole tärkeintä ;)


2 kommenttia:

  1. Tuoleista tulee tosi kauniit, kun ehtivät harmaantua. Patiokin harmaantuu aika saman väriseksi parissa vuodessa :)

    VastaaPoista
  2. Voi olla, että mun kärsivällisyys ei riitä...nimimerkillä ostin tänään ihanaa maalia...

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...