torstai 14. heinäkuuta 2016

Tallinnan tuliaisia Ruusulaan

Kesälomareissulla Tallinnassa eräänä perjantaina. Matkan lähtökohtana oli kulturelli kaupunkipäivä trendikkään Telliskiven antiikkiliikkeitä ja designpuoteja kiertäen sekä välillä kuohuvaa Telliskiven terasseilla siemaillen. Ylevä lähtökohta ei toteutunut juuri miltään osin.

Otimme puoli kymmeneltä taksin satamasta Telliskiveen, jossa mikään paikka ei ollut vielä auki - tietenkään emme olleet tätä selvittäneet etukäteen. Satoi, oli kova tuuli ja meillä kylmä. Alue näytti kyllä tosi hienolta, eli jos sinne päin aikoo suunnata, suosittelen kesäistä iltapäivää, jolloin hipsterit pääsevät töistä. Viikonloppuna alue on varmasti täynnä elämää ja näkemisen arvoinen.

Onneksi yksi aivan megaihana kauppa avasi kymmeneltä. Se oli nimittäin täynnä kaikenlaista hienoa ruusutavaraa. Vaikka vannonkin kierrätetyn nimeen, katson sormieni läpi ulkomailta tuodut jutut. Perustelen löytöjäni sillä, ettei niitä heti tule vastaan, ainakaan suomalaisilla kirppareilla :) Joku järki oli mukana, etten raahannut myös hienoja Greengaten lasipurkkeja jo entuudestaan täydessä repussa.

Mukaan lähti siis...

keramiikka-avaimenperä Ruusulan avaimeen.


pikkupeili käsilaukkuun.
ruusurasia osaksi ruusurasiakokoelmaa.

sekä nätti purkki (ylihinnoiteltua) teetä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...