torstai 28. heinäkuuta 2016

Paras hampurilainen

...on itse tehty!

Tämä burgeri valmistuu vaikkapa mökin kesäkeittiössä supernopeasti.

Dijon-hampurilainen

Paista jauhelihapihvit pannulla (mausta ne makusi mukaan). Sen jälkeen rapeuta paahtoleivänsiivut kevyesti voissa molemmilta puolilta paistamalla ne pannulla.

Tämän burgerin salaisia ainesosia on kaksi: Hellman's majoneesi ja Dijon-sinappi.

Kokoa hampurilainen seuraavasti:

Alaleivälle levitetään majoneesi. Sen jälkeen laitetaan jauhelihapihvi, salaatinlehti, tomaattia...mitä nyt ikinä haluaa. Keon päälle läntätään teelusikallinen Dijon-sinappia ja koko komeus viimeistellään toisella paahtoleivänpuolikkaalla valmiiksi.

Siis niin hyvää!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...