maanantai 10. lokakuuta 2016

Pohdintaa ensi kesän projekteista

Talvi on mukavaa aikaa mökkeilijän näkökulmasta siinä mielessä, että silloin voi rauhassa suunnitella tulevan kesän projekteja. Ensi kesäksi Ruusulaan ei ole luvassa suuren suurta remppaa, mutta pikkumuutoksia kyllä.

Pukuhuoneen viimeistely. Ihana marokkolainen muovimatto on Bauhausista peräisin ja edustaa hieman erilaista linjaa kuin muu Ruusula. Senpä takia en ihan saanut päähäni millaiselta saunan pukuhuone näyttää noin muuten, että yhdistelläkö ruusuja marokkolaiseen lookkiin vai miten.
Kesäkeittiön viimeistely. Harkitsen kesäkeittiön ulkopintojen maalaamista. Grilli täytyy hommata, samoin tiskaukseen vaadittavat välineet. Varustetaso on lähes pyöreä nolla (sitä grillaamista silmällä pitäen), joten saan kierrellä kirppareita oikein huolella talven mittaan.
Järviheinän perkaus rannasta. Tämä on pakko vihdoinkin tehdä, enkä oikein ymmärrä miten tämä on voinut venyä kaksi vuotta.
Aitan kunnostus. Aitta on toiminut vuosia sitten suloisena vierasmajana. Silloin siellä oli katosvuode ja vanha arkku yöpöytänä. Valitettavasti hiiret pitivät siitä yhtä paljon, ja synnyttivät katosvuoteessa jälkeläisensä. Nyt haluaisin taas kunnostaa aitan, sillä viime vuodet se on toiminut lähinnä varastotilana. Mutta mitä ihmettä niille hiirille tekisi?

Patioiden kaiteet. Hyvällä alulla jo, mutta täytyy vielä viimeistellä. Kyllä muuten rantakin näyttää ankealta näin syksyllä kun kesäkalusteet on jo kannettu talvisäilöön :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...