lauantai 1. lokakuuta 2016

Mitä tuli tehtyä?

Mökkikauden päätyttyä on hyvä hieman summata mennyttä kesää ja sitä mitä saatiin aikaiseksi. Mökkeilyn yksi suolahan on erilaiset projektit, tai ainakin minulle ne ovat. Toisille mökki on työleiri, minulle taas rentoutumisleiri :)

Niin mitä me tehtiin?

Maalattiin terassin JA mökin lattia. Voi kuinka onnellinen tästä olenkaan! Terassi sai roimasti avaruutta ja valoa. Vaikka tumma lattia ei ollut minulle ihan nou-nou, niin kyllä vaan yhtenäisempi ilme on ihana. Myös mökin lattia sai valkoisen hunnun. Pitkäaikainen haaveeni toteutui vihdoin.

Rakennettiin terassipatio. Tämä oli todellinen ylläri itselleni. Siitähän tuli kiva ja tosi kätevä! Kuinka ihanaa onkaan juoda aamukahveja yläpatiolla, kuunnella linnunlaulua ja katsella ulapalle. Puhuttakaan siitä, kuinka paljon helpompaa on ajaa taaperon rattaat etuovelle.

Rakennettiin kesäkeittiö. Nimeltään Lippakioski. Tämä projekti jatkuu mm. varustuksen hankkimisella ensi kesänä, mutta runko on nyt valmiina.


Hankittiin mökkiin ja terassille uusia kalusteita. Aika ihana oravapinnasänky esimerkiksi. Vaan jääköhän se pieneksi jo ensi kesänä...
Kaiken ahertamisen lomassa ehdittiin kyllä rentoutuakin :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...