tiistai 2. elokuuta 2016

Terassin uudistus

Ruusulan terassi on taas tänä kesänä kokenut ison muodonmuutoksen. (evoluutiosta löytyy juttu täältä.)

Maalasin terassin lattian valkoiseksi ja uudistin huonekalut kirpparilöydöillä. Muutosvoima lähti liikkeelle kirppareilla eteen tulleista jutuista, joista sitten tuumin, että tämä voisi sopia Ruusulan terassille ja tämä ja tämä... :) Tarkoituksena ei ollut uusia ihan koko terassin kalustoa saati ilmettä, mutta nyt kun se on tehty, olen siihen tosi tyytyväinen. Äitiysvapaassa on se hyvä puoli, että tälläisiin suunnittelu/ideointi ja toteutushommiin jää aikaa - tosin vauva saa traumat ainaisista kirpparikäynneistä :D Nyt kun ollaan kohta siirtymässä taaperovaiheeseen saas nähdä miten käy kirppuilun.

Pinnasänky oli alunperin tarkoitettu vauvalle, mutta se osoittautui liian isoksi, joten väsäsin siitä sohvan terassille. Kierrätyskeskuksesta löytyi valkoinen tarjoiluvaunu ja rottinkituoli sekä ihana turkoosi räsymatto. Pinkin muovimaton tilasin Elloksen alennuksesta. Valitettavasti muovimattoja ei juuri käytettyinä myydä. Kenkähyllyn nikkaroi isä.

Terassille on vielä etsinnässä jonkinlainen rahi rottinkituolin eteen. Tarkoitus olisi lukea kirjaa ja siemailla kylmää juomaa jalat rahilla...totuus taaperon kanssa voi olla toinen ;)

Ennen:
Jälkeen:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...