sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Muutos: Mökin terassi

Mökin terassi on muuttunut aikojen saatossa ehkä eniten. Evoluutiosta löytyy juttu täältä.

Huomasin muutaman epäkohdan käydessäni terassin erilaisia sisutuksia läpi. Kalusteet olivat hienoja erikseen, mutta yhteensopimattomia ja liian isoja pieneen tilaan. Sen lisäksi terassi oli pimeä ja pimensi myös mökkiä sisäpuolelta. Mm. näistä lähtökohdista isompi muutos sai alkunsa.

Ennen:


Johtopäätös yksi oli, että terassi on maalattava valkoiseksi. Mikään muu ei auta pimeyteen. Johtopäätös kaksi oli luopua ihan kaikesta roinasta terassilla ja hommata joko pienempiä kalusteita tai vähentää niitä reilusti. Johtopäätös kolme oli hankkia pöytä ja tuolit, joilla terassin käyttöä laajennetaan mm. kahvitteluhetkiin. Vimmattu googlettaminen ja pinterestaaminen aikaansai lopullisen inspiraation.

Valkoinen maali teki sen taas. Ihmeen. Ihan kuin eri terassi. Vanha rottinkisarja näyttää taas tuoreelta. Pöytä löytyi papan vintiltä. Ihana laukku on löytö kirpparilta.

Terassin lattia jätettiin miehen toiveesta tummaksi ja tarkemmin ajateltuna on se monikäyttöisempi, vaikka pinterestistä kuolailinkin harmaata lattiaa. Kenties joku päivä.

Sanoisin, että muutos on hyperonnistunut.

Jälkeen:


2 kommenttia:

  1. Näyttää erittäin hyvältä! Vielä kun saadaan tuo sivuikkunasta avautuva maisema kuntoon...

    VastaaPoista
  2. Mietin ihan samaa...ja saatoin siitä mökkitalkkarille vihjata ;)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...