keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Pohdintaa projekteista

On jo kesäkuu...mihin aika oikein kuluu? Silmäilin Ruusulan todo-listaa tälle vuodelle ja voin ilokseni todeta, että Ruusulan kohennusprojektit ovat edenneet ainakin joiltakin osin.
Saunan pukuhuoneeseen on saatu uusi lattia. Pukuhuoneen stailaus on vielä pahasti kesken, joten eipä sieltä muuta näytettävää ole kuin pala upouutta lattiaa. Mutta siihen olen kyllä tosi tyytyväinen.Grillipaikka rannassa on muuttunut kevyeksi kesäkeittiöksi - paikaksi jossa voi tiskata ja grillata. Tästä oivalluksesta olen onnellinen, sillä mies on kaivannut parempaa tiskauspaikkaa. Tai no, katsotaan millainen lopputulos on ennen kuin hehkutetaan.

Järviheinää emme ehdi tänäkään kesänä harventaa. Vaikka kyllä pitäisi.Maalaushommia on tehty urakalla. Ikkunanpokien sisäpuolet, ovet, ja kaikista suurimpana ja tärkeimpänä Ruusulan lattia - tästä olen haaveillut monta vuotta, mutta kun mökillä ei kaikkea ehdi kerralla tehdä, niin ei siitä kai pidä stressiä ottaa. Ehkä on hyvä että haaveet ja unelmat toteutuvat pikku hiljaa. Se kai mökkeilyssä viehättääkin. Unelmat ovat pieniä, mutta toteutuessaan ne tuntuvat suurilta.


Heinäkuussa on kyllä tarkoitus ihan vaan lomailla mökillä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...