sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Ruusulan mökin esittely part 1

Ruusula on pieni punainen hirsimökki, jonka sain itselleni kymmenen vuotta sitten vanhempieni muutettua pellon toiselle puolelle rakentamaansa isompaan mökkiin. Ruusula sai nimensä äitini kukkaharrastuksen kautta: Mökin ympärillä kukkivat ruusupensaat.

Sain Ruusulan osittain sen vuoksi, että vanhempani toivoivat minun, silloin nuoren sinkkunaisen viettävän mökillä enemmän aikaa. Saatesanat olivat "muuta mieleiseksesi".

Minulla oli Ruusulasta heti visio: ruusuja ruusun päälle. Mitä överimpää sen parempaa. Paikka toteuttaa kaikki vaaleanpunaiset sinkkunaisen unelmani. Siskon tyttö laskikin kerran, että Ruusulassa oli parhaimmillaan yhteensä 115 ruusuaiheista tavaraa.

Sittemmin olen mieheni myötä karsinut pahimpia ruusuhörhelöitä. Tai sanotaan, että tehnyt mökistä hieman käytännöllisemmän kahden asuttavaksi.

Ensimmäinen kuva mökin ulkopuolelta on vuodelta 2010. Valitettavasti sen vanhempaa kuvamateriaalia sisältä tai ulkoa ei digitaalisessa muodossa löydy. Jälkimmäinen kuva on keväältä 2014.

Tämä blogi toimii Ruusulan päiväkirjana, jonne tallennetaan ihanat kesämuistot ja vinkit sekä seurataan mökin matkaa tähän päivään ja tästä eteenpäin.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...