maanantai 22. elokuuta 2016

Rantapatiolla

Ruusulan rantapatiolla on vietetty monta aurinkoista ja lämmintä kesäpäivää. Yksi niistä osui myös tälle kesälle, kun ystäväperhe vieraili Ruusulassa.

Näistä kuvista hohkaa lämpö, jota on mukava muistella  talvella. Tuo päivä oli varmasti yksi kesän lämpimimmistä. Lapset mulasivat vedessä ja me aikuiset kahvittelimme rantapatiolla.

Ohdakekimppu tarjosi rauhaa ampiaisilta. Vannomatta jokainen rannan ampiainen oli kukkien kimpussa. Tänä kesänä useampi meistä sai pistoksen, myös minä, jota ei ole ikinä ennen ampiainen pistänyt.


Pation kalusteet olen kerännyt pikku hiljaa, tosin isoa osaa niistä en ole löytänyt kierrätettyinä. Turkoosit taittotuolit ovat ostettu Jyskistä. Niiden väri oli niin hyvä, että en olisi ikinä löytänyt saman värisiä kevyitä rantatuoleja kirppareilta. Harkitsin kyllä kierrätysversioiden päällystämistä, mutta kun laskeskelin hintalappua kankaineen ja ompelijatöineen päädyin uuden ostamiseen. Joskus sekin on ihan oikeutettua :)

Vanhat tiikkituolit saivat uuden värin Clas Ohlsonin huonekalumaalilla. Pation pöytä koostuu Ikean ikivanhoista pukkijaloista ja isän varastosta löytyneestä turkoosista ovesta. Turkoosi ovi, miten ihana idea. Jäin miettimään mistähän se on peräisin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...