lauantai 13. elokuuta 2016

Lähes valmis kesäkeittiö

Muistattehan kun näin meidän mökkimailla rautakehikon ja hylätyn tiskipöydän ja sain idean rakentaa kevyen - ei ikuisuusprojekti - kesäkeittiön ja tiskipaikan? Taustatarinaa siitä löytyy täältä.

Kesä ahkeroitiin ja siitä tuli kuin tulikin valmista! Eikä yhtään sellaista kuin piti, vaan parempaa. Matkan varrella keksittiin lisää ja välillä kyllä käytiin isän kanssa kiivaitakin keskusteluja siitä mikä on järkevää...mutta sovussa ollaan ja tyytyväisiä lopputulokseen :)

Nimekseen kesäkeittiö sai Lippakioski.

Lippakioski ihan siitä syystä, että isä rakensi siihen yllätykseksi lipan piparkakkupellistä. Sitten sisko ehdotti, että tehdään kesäkeittiöön tiski...mielessä pyöri myös pääkaupunkiseudun kauniit ja uhanalaiset lippakioskit, joita tämä yksilö hyvin etäisesti muistuttaa.

Lippakioskissa on tarkoitus tiskata ja laittaa ruokaa. Grilli sinne ostetaan ensi kesänä, tänä kesänä ei valitettavasti aika riittänyt.

Kaikki rakennusmateriaali on kierrätettyä ja oikeastaan niin ovat lähes kaikki hankinnatkin. Ainoastaan muutama tekopelargonia on Clas Ohlsonilta ja ikivanha vesisäiliö on Indiskasta. Tosi paljon tein löytöjä kierrätyskeskuksesta. Vielä täytyy hommata tiivis astiakaappi ja tarvikkeita ruoanlaittoa ajatellen...talvella ehtii onneksi ;) kierrellä ja haalia tavaraa kirppareilta.

Mökkipihan ilmeeseen "Lippis" sopii. Se on lähellä rantapatiota, jonne voi kutsua vieraat odottamaan ruoan valmistumista ja maistelemaan virvokkeita. Ensi kesänä sitten :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...