tiistai 14. heinäkuuta 2015

Raparperisoodaa ja Fazerin sinistä

Mökillä on kiva tehdä helppoja ja yksinkertaisia jälkkäreitä, joista tulee mahdollisimman vähän tiskiä.

Yhtenä iltana jälkkärinä oli Fazerin sinistä ja grillattuja vaahtokarkkeja. Juomana nautiskeltiin ihanan raikasta raparperisoodaa. Siitä löytyy juttua täältä, mutta tässä resepti vielä kertaalleen.

Raparperisooda by me:

1. Tee ensin raparperimehu: pilko kolme raparperia ja keitä niitä litrassa vettä noin kymmenen minuuttia.
2. Mausta sokerilla, sitä tulee noin yksi desi. Purista yhden sitruunan mehu joukkoon.
3. Anna jäähtyä.
4. Kaada puoli litraa Olvin Kevyt Olo Sitruuna-mehukivennäisvettä joukkoon.
5. Lisää reippaasti mintun lehtiä juoman sekaan.
6. Anna vetäytyä jääkaapissa vähintään viisitoista minuuttia.

Raparperisoodasta tykkäsivät aikuiset ja lapset. Pappakin muisteli, että on lapsuudessaan juonut melkein samanmakuista raparperimehua.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...