perjantai 31. heinäkuuta 2015

Munakoisopaistos

Mökillä kokataan illalliset usein nyyttärihengessä ja tiimityönä naapurimökin kesäkeittiössä. Ja tietty syödään ulkona aina kun voidaan (jotkut uittavat myös lumpeenkukkaa ruokailun edetessä) .





Tämän kesän yksi uusi ruokalöytö on munakoisopaistos. Se on helppo ja terveellinen lisuke, josta kaikki yli kymmenen vuotiaat pitivät. Resepti on muunnelma eräästä pastaohjeesta.





























Näin se tehdään:

1. Pilko munakoisot, tomaatit ja feta.
2. Paista munakoisot reilussa, siis reilussa oliiviöljyssä pannulla kunnes ne alkavat rusehtaa. Laita sekaan tomaatit ja mausta valkosipulisuolalla, merisuolalla ja mustapippurilla. Sekoittele muutama minuutti kunnes tomaattien rakenne alkaa rikkoutua.
3. Anna vetäytyä 15 minuuttia.
4. Lisää vajaa ruokalusikallinen sokeria, feta sekä tuoretta minttua. Sekoita.
5. Kuumenna vielä muutama minuutti pannulla matalalla lämmöllä.

Munakoisopaistosta nautittiin kana- ja possunfileiden seurana. Oli siellä uusia perunoitakin, jokakesäistä suurherkkuani :) 





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...